Popüler Aramalar:

Hande Sevtap Çelik

Sistembul.com firmasında

İçerik Üreticisi

Makaleler

Postmodern ERP

1 0
Günümüz dünyasında, orta ve büyük çaplı işletmeler için, işini gören bir ERP sistemi olmazsa olmazlardan. Fakat artık kurumların ihtiyacı, satış, satın alma üretim ve muhasebesinin çok ötesine doğru gidiyor.Uyarlaması zor ERP sistemleri şirketlere zaman kaybettiriyor. Köhneleşmiş kullanıcı arayüzleri ile ilerlemiyor artık işler.Her şeyi tek sistemde bulmak gereksinimi artıyor, sistemler arası entegrasyonla uğraşmak istenmiyor. Hatta işletmede kullanılan cihazların bile sisteme entegre ve kontrol edilebilir olmasını istiyor. İleri düzeyde predictive raporlamalar ve tahminlerde rekabet gücünü artırmak istiyor şirketler. Peki ERP bu ihtiyaçlara karşılık verebilecek mi? Gelecekte ERP sistemleri nasıl olmalı?

Öngörüsel Analitik

0 0
İşletmeler için neler olup biteceğini tahmin edebilmek, şüphesiz en kıymetli şeylerden. Zira bu tahmine göre gelecek yatırımlarını, planlamasını düzenleyecektir. Lakin bu tahminlemeyi piyasa bilgilerilerinin, siyasi durumun yanında prediktif modellemeler ile matematiksel olarak yapmak gerekiyor. Geçmişteki işlemlerden analitik bir modelleme ile geleceğe yön verecek analizler ışığında risk ve fırsatlar için bir yol çizmelidir. Çünkü matematik yalan söylemez!

Öngörüsel Analitik Nedir?

0 0
Öngörüsel Analitik, gelecekte ne olacağı bilinmeyen olaylar hakkında tahminler yapan ileri analitiğin bir dalıdır. Öngürüsel Analitik, gelecek hakkında tahminde bulunmak için istatistiksel verilerden, modellemelerden, veri madenciliğinden, büyük veriden, makine öğreniminden ve yapay zeka gibi tekniklerden faydalanır. Son zamanlarda büyük şirketlerin çoğu kendi bünyelerinde Öngörüsel Analitik kullanmaya başlamıştır. Büyük şirketlerin büyüme hacimleri, ellerindeki veriler çok fazla olduğu için Öngörüsel Analitik Yazılımları kullanmak şirketlere rekabette avantajlar sağlamaktadır. Öngörüsel Analitik Yazılımları, hızlı ve kullanışlı olduğu için günümüzde mevcut müşteriyi kısa sürede analiz ederek, müşteri davranışlarını ileriye yönelik anlamada, mevcut modaları belirlemede ve geleceğe yönelik taminde bulunmada iş performansını arttırıcı ve stratejik kararların alınmasında önemli rol oynamaktadır.

Şirketler İçin Kurumsal Güvenlikte Kilit Noktalar

0 0
Günümüz kurumlarında bilginin ve kaynakların kurum içinde paylaşılması gerektiği için, sistem içerisinde bilgisayarlar çeşitli yollarla birbirine bağlanmaktadır. Bazı kurumlar kendi bilgisayar bağlantılarını kurmuşlar ve dış dünyayla da irtibata geçebilmek için bilgisayar ağlarını İnterenet’e uyarlamışlardır. Geçmişte kapalı kapılar arkasında gerçekleştirilen bu olaylar İnternet’in ortaya çıkmasıyla farklı bir noktaya gelmiştir. Bildiğiniz gibi İnternet sanal bir dünyadır ve bu dünyanın kesin bir şekilde belirlenmiş kuralları yoktur. Bundan dolayı saldırganlar istedikleri şekilde zayıf noktaları tespit edip mevcut sistemlere sızabilmekte ve sistem içerisinde problemler ortaya çıkarabilmektedirler.

Şirketler Neden ERP Sistemleri Kullanmalıdır?

0 1
SYSPRO Şirketi’nin yayınladığı bir makalede, Şirket Operasyon Yöneticisi (ŞOY)’nin 10 maddede neden ERP(Kurumsal Kaynak Planlaması) sistemleri kullanması gerektiğini anlatmaktadır. Günümüzde ŞOY, günlük işlerde birçok problemle karşılaşmaktadır. Bu işlerin bazıları zor, bazıları ise şirketler için sıradan işlerdir. Ancak buradaki mesele, ŞOY’nin kapsamlı bir sorumluluk göstererek şirketin stratejik avantajını korumaya çalışmaktır. Bundan dolayı, ŞOY yüksek verimlilik elde etmek, iş performanslarını arttırmak ve iş döngüsünü geniş yelpazaden görmek için ERP çözümlerine sıkça ihtiyaç duymaktadır.

Muhasebe yazılımı finans çalışanlarının yerini alabilir mi?

0 0
Muhasebe programı yaptığı, sizin işinizi daha etkin ve verimli yapmak, insan kaynaklı hataları minimize etmek ve takımınıza daha çok data sağlayıp daha iyi karar vermelerine yol açmaktır. Bunlar her zaman muhasebecilerin muhasebe yazılımlarından daha iyi yaptığı şeylerdir.

Veri Tabanı Vs Veri Ambarı

0 0
Veritabanı, sınıflandırılmış verilerin bir toplamıdır. Veri ambarları, özel olarak analitik çalıştırmaya yönelik olarak oluşturulmuş özel bir veritabanı türüdür.

Ödeme ve Muhasebe Yazılımını Entegre Etmek İçin Nedenler

1 0
Otomatik bir bordro yazılımı ürünü yanı sıra otomatik bir muhasebe yazılımı ürünü kullanıyorsunuz, bu yüzden ikisini birleştirmek basit bir şekilde sizi işin merkezine koyuyor ve muhtemel sıkıntıları önlediğinden sizi rahatlatıyor

Bankalar CRM Yazılımı Nasıl Kullanmalıdır?

0 0
CRM'ye yatırım yapmak isteyen bir banka, pazarlama otomasyonu ve müşteri desteği gibi özellikleri karşılaştırmalıdır; çünkü bu alanlardaki güçlü işlevsellik, daha iyi bir performansa ve daha fazla gelir elde etmeye götürecektir.

Yapay Zekâ, Bilgisayarınıza Mutlaka Girecek!

1 0
Yapay zekâ, yazılım endüstrisinde gördüğümüz bir sonraki aşama. Birçok kişi bunun robotların insanların yerine geçmesinin başlangıcı olmasından endişe ederken gerçek şu ki AI, iş dünyasında insanları daha verimli ve etkili hale getirecektir.

ERP Nedir ?, ERP Sistemleri Hangi Fonksiyonları İçermektedir? En İyi ERP Sistemleri Hangileridir?

0 0
ERP Nedir, ERP Sistemleri Hangi Fonksiyonları İçermektedir ve En İyi ERP Sistemleri Hangileridir?

Dönüş Garantili Satış Maili Nasıl Yazılır?

0 0
Satış Maili için en iyi konu başlıkları nelerdir? E-posta göndermek için günün en iyi saati ne zaman? Bu yazı, yanıt garantileyen mükemmel satış e-postaları yazma konusunda ipuçları veriyor.

İş Zekâsı Tedarik Zinciri Yönetiminizi Nasıl Etkiler?

0 0
İş zekası araçları, yayılmış verilerin toplanması ve birleştirilmesiyle iş operasyonlarının daha bütünsel bir görünüm kazanmasını sağlar.

Nesnelerin İnterneti ve Yapay Zeka

0 0
Yapay zeka (AI) ve Nesnelerin İnternet'i (IoT), bütün 2017 teknoloji tahmin listelerinde yer alan iki teknoloji. Her iki sektör için önümüzdeki yılda ve sonrasında büyük bir büyüme bekleniyor.

Akıllı Saatlerde Mobil Reklam: Ufukta Ne Var?

0 0
Akıllı saatler üzerinden reklam yapmanın geleceği parlak görünüyor. İstatistikler 2019 a kadar dünya genelinde giyilebilir cihaz pazarının yaklaşık olarak 155 milyon cihaza kadar büyüyeceğini gösteriyor.

Mobil Pos Yazılımı

0 0
Mobil POS yazılımı, akıllı telefon, tablet veya özel bir cihazı tamamen işlevsel bir POS'a dönüştürür ve neredeyse her yerde kullanılabilir. Kredi kartı tahsilâtından fiş-faturaya kadar tüm işlemler, mobil cihaz üzerinden gerçekleştirilebilir.

2018’de Stratejik Teknoloji Trendleri Top 10

0 0
Akıllı, dijital ve örgü. Bu üç tema 2017 için en iyi 10 stratejik teknoloji eğiliminin temelini oluşturuyor. Bu teknolojiler yeni ortaya çıkmakta olan bir süreçten başlarını yeni çıkartmaya başladı ve endüstriler arasında önemli derecede değiştirici potansiyele sahipler.

CRM Yazılımının 9 Faydası

0 0
CRM (Müşteri ilişkileri yönetimi) yazılımı, mevcut ve potansiyel müşterilerinizle ilgili her türlü işlemi takip edebileceğiniz bir yazılım türü. İyi geliştirilmiş bir CRM yazılımı bütün satış ekiplerinin kullanması gereken, son derece kullanışlı bir araçtır.

Hemen Başlayabileceğiniz 15 Online İş Fikri

1 0
Kendi işinizi kurmayı hayal ettiğinizde, ofis alanı içerisinde dört duvar ve açılmayı bekleyen bir yığın koli gözünüzün önüne gelir. Bununla birlikte, her zaman bu şekilde olması gerekmez. Günümüz teknolojisiyle, çoğu zaman çok az masrafla veya masrafsız da olabilir, online bir işletme kurabilir ve çalıştırabilirsiniz.

Freelance Çalışmaya İten Sebepler: Patron Olmak?

0 0
Yeni araştırmalar, patron olmanın ve kendi programlarını belirleme imkânı olmasının, profesyonellerin freelance lehine tam zamanlı işlerden vazgeçtiklerini ortaya koyuyor.

Daha İyi İş İlişkileri için İletişimi Geliştirme Yolları

0 0

Müşterilerinize Yazılım Yorumu Yazmaya Nasıl ikna Edilirsiniz?

0 0
Birçok makale şirketlerin neden yorumların olması gerektiğinin faydalarını anlatır ama müşterilerin yorumları neden yapmaları gerektiğini anlatan maalesef pek yok. Yorumlar anlamlı ve üretken olduğunda, ürünün kendisini geliştirmeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda bir şirketin müşterilerinin görüşlerine ne kadar önem verdiğini de gösterir.

Bulut ERP'nin İşletmeniz İçin Doğru Olup Olmadığını Öğrenmek İçin 5 Madde

0 0
ERP sisteminizi buluta taşımak, başka herhangi bir seçenekle aynı seviyede özelleştirme, destek, performans ve iş güvenini sağlamalıdır. Doğru uygulama ortağını seçmek, doğru kartı belirlemenize ve geleceğe yönelik planlarınızı en iyi şekilde yansıtacak dağıtım seçeneğini seçmenize yardımcı olacaktır.

Start-up’lar İçin 11 Mobil Ücretsiz Uygulama

0 0
Start-up'ların genel olarak büyük bir teknolojik sıkıntısı vardır: işletmelerini kurumsal düzeyde bütçeler harcamadan kurumsal olarak yönetmek. Maalesef, büyük bir BT departmanının ve pahalı mobil cihaz yönetimi (MDM) yazılımının yardımı olmaksızın, hareket halindeyken verimliliği sağladıklarından emin olmaları gerekiyor. Neyse ki, yeni başlayanlar için sektör fark etmeksizin daha büyük ve daha zengin rakiplere karşı rekabet edebilmelerine yardımcı olabilecek mükemmel, ücretsiz mobil uygulamalar mevcut. Bu yazıda, başlangıçta kullanabileceğiniz 11 ücretsiz mobil uygulamayı listeledik.

CRM Kullanması Gereken Firmalara 7 Önemli İşaret

0 0
Bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen CRM yazılımının işiniz için mantıklı olup olmadığını merak ediyorsunuz demektir. CRM satış, pazarlama veya hizmet iş akışlarınızı nasıl etkiler? Yatırımın geri dönüşünü görmek ne kadar sürer? Gerekçeleri tartarken, ihtiyacınız olduğunu gösterebilecek bu yedi uyarı işaretini mutlaka araştırın.

CRM Ve ERP'nin Entegrasyonu: Kurumsal Çevikliğin Geleceği

0 0
Kurumsal kaynak planlaması (ERP) ve müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) sistemleri oldukça uzun süredir iş hayatında kullanılıyor ve bu ürünlerinin kullanıcılarının olgunluk noktasına eriştiklerini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu iki sistem bir işletmeye sağlayabilecekleri değer açısından zirveye ulaşabildiler mi acaba? Tam olarak değil. Bu sorunun en doğru cevabını bulmaya çalışalım.

Proje Yönetimi Yazılımını Seçme

0 0
Sizin için en uygun olan proje yönetimi yazılımını araştırmaya başlamadan önce kendinize şu soruları sormalısınız: -Üzerinde çalışacağınız projeler ne kadar büyük? -Projede bir defada kaç kişi çalışıyor olacak? -Mobil erişim gerekiyor mu? -Öngördüğünüz bütçe ne kadar?

Proje Yönetimi Yazılımında Neler Aranır?

0 0
Firmanızın faaliyetleri ne olursa olsun, eğer masanızın üzerinin not kâğıtlarından görünmez hale gelmesinden başka bir sebep yoksa büyük olasılıkla, proje yönetim yazılımı kullanıyorsunuz demektir. Neye dikkat edileceğini bilmek ilk adım olmakla birlikte, yeni platformları denemek ve yeni bir sistem üzerinde risk almak için istekli olmak da aynı derecede önemlidir.

İşletmenize En Uygun Teknoloji Çözümlerini Seçmek İçin 5 İpucu

0 0
Bugün, herhangi bir küçük işletme sahibinin atılım yapabilmesini sağlayacak yeterli teknoloji çözümleri mevcut. Buna işletmenizle rekabet halinde olan birçok satıcıyı - sundukları hizmetleri ve farklı fiyat planları - eklediğinizde işletmenize uygun bir çözüm seçmek her zamankinden daha zor hale geliyor. Üstelik çok uzun bir süre boyunca verdiğiniz karara uymak zorunda kalacaksınız, bununla birlikte, yaptığınız herhangi bir değişikliğin işiniz ve geliriniz üzerinde de önemli bir etkisi olacaktır. Bir işletme sahibi olarak, herhangi yeni bir teknoloji seçmek, bir dönüm noktasında durmanız demektir.

Big Data(Büyük Veri) İşi: Ürün

0 0
Özellikle büyük firmalar için big data kullanmak, ekipleri verimli hale getirir ve hedef kitleye uygun ürünleri üretmeye yardımcı olarak toplam karlılıkta ciddi artışlara sebep olabilir.

IT Danışmanı Olmadan Önce Bilmemiz Gereken 10 Şey

0 0
Eğer bir IT danışmanı iseniz veya herhangi bir dalında uzmanlaşmak istiyorsanız tecrübelerden istifade etmenizi öneririz. IT danışmanı olmadan önce bilmeniz gerektiğini düşündüğümüz 10 önemli şeyi sizler için sıraladık.

İş Yapmanızı Kolaylaştıracak 10 Ücretsiz Araç

0 0
Harika bir fikir bulmak ve onu gerçek, işleyen, başarılı bir iş haline getirmek biraz çalışma, ter akıtma ve kahve gerektirir. Elinizin altında bir araç listesi olmalı ve hepsi de ücretsiz olmalı. Web sitenizin tasarımından, ekibinizi takip etmeye kadar proje ve işlerinizi bu araçlar olmadan yürütmek neredeyse imkânsız.

Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP): İşletmelerin Bilmeleri Gereken Şeyler

0 0
ERP, bir organizasyonun tüm işlerini yönetmesine ve birçok arka ofis işlevini otomatik hale getirmesine olanak tanıyan, genelde birleştirilmiş uygulamalar takımından oluşan bir iş süreci yönetimi yazılımıdır.

Küçük İşletmeler İçin 12 Bulut Depolama Çözümü

0 0
Bulut depolama sistemleri küçük işletmelerin yapabileceği en iyi yatırımlardan bir tanesi. Felaket gerçekleştiğinde-mesela server çöktüğünde- ki ne zaman olacağını asla kestiremezsiniz, dosyalarınıza ulaşabilmek tam bir kabus haline gelir.

İşletmeniz Mobil Uygulamaya Geçmeli Mi?

0 0
Müşterilerin firmalarla etkileşim kurmak için Mobil tüketim araçlarını kullanmasıyla birlikte firmaların müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için mobil uygulamaları kullanması zorunlu bir hal aldı. Birçok işletme sahibinin, mobil olup olmamaya karar verirken markaları için özel bir uygulama oluşturup oluşturmama veya mobil cihaz dostu bir web sitesi geliştirip geliştirmeme konusunda ikilimde.

Satış Ekibinizi; CRM Yazılımı Kullanımına Tam Olarak Nasıl Hazır Edebilirsiniz?

0 0
Her satışçı; satışın anahtarının ürünün değerini müşteriye anlatmak olduğunu bilir. Dolayısıyla, CRM yazılımını ekibinize satmanız gerekir. Aksi takdirde, kaybedilen müşteriler gibi davranırlar.

En İyi 10 Proje Yönetimi Yazılımı

0 0
Bir proje yönetim aracı kullanmak, ekibinizle daha iyi iletişim kurmanıza ve müşterilerinizi bilgilendirmenize yardımcı olacaktır. Tüm görevlerinizi ortaya koymak ve doğru kişiye atamak size organize olmayı ve görevlerin zamanında tamamlanmasını sağlayacaktır.

Start-uplar İçin 13 Google Analytics Tüyosu

0 0
Google Analytics tüketici davranışları hakkında oldukça zengin bilgiler sunabilir fakat bu verileri anlamlı ve uygulanabilir verilere dönüştürmesi zor olabilir. Tüketici verilerinden en iyi sonucu almak için yararlı olabilecek Google Analytics verilerini sizler için derledik.

CRM Kullanıcı Kabulünüz Düşük Mü? İşte Neden Ve Nasıl Giderileceği  

0 0
Bu makale, CRM kullanıcılarının benimsenmesinin düşük nedenlerini ortaya koymakta ve temsilcilerinizin CRM'nizden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak için ipuçları sunmaktadır.

Şirketiniz İçin Oluşturulacak Bir Mobil Uygulama Kullanmanız için 6 ve Kullanmamanız İçin 3 Neden

0 0
Biliyoruz ki oluşturulan mobil uygulamaların yüzde 23’lük kısmı sadece bir kez kullanılıyor fakat yüzde 39’luk kısmı ise 11’den fazla kez kullanılıyor. Sizin hangi tarafta olacağınızı belirleyen unsur ise uygulamanızın zamanlaması ve koşullarıdır.

Küçük İşletmeler İçin Cloud ERP Kılavuzu

0 0
Üretim ve hizmet şirketlerinin yönetimi, ERP sistemlerinin gelişiminden önce oldukça zor bir görevdi. Günümüzde ise küçük işletme organizasyonların çoğu ERP sistemlerini kullanıyorlar ve oldukça memnunlar.

Uygulama Fikrinizi Doğrulamanın Ve Piyasaya Hızlıca Sürmenizin 3 Yolu

0 0
İzleyeceğiniz yol ne olursa olsun, müşterilerinizin isteyeceği bir şey yarattığınızdan emin olun. Kawasaki’nin söyledeği gibi “ Bu roket bilimi değil, çalışkan olmak ve şansla alakalıdır.”

Şirketiniz İçin Uygun Olacak Bir CRM Nasıl Seçilir?

0 0
Eğer günde en az 10 ila 20 arasında müşteri, potansiyel müşteri veya ortakla iletişim halinde iseniz şirketiniz CRM sistemlerinden fayda görecektir.

5 İşletme Uygulaması ile İK Verimliliğinizi Geliştirin

0 0
ERP sistemleri, çalışanların sahip olduğu bilgi, yetenek, deneyim, eğitim ve beceriyi olabilecek en doğru şekilde ölçerek, çalışanlara verilecek sorumlulukları ve rolleri ustalıkla doğru kişilere vererek bu alanlardaki boşlukların en doğru şekilde doldurulmasını sağlar.

Küçük İşletme Sahiplerinin Büyümesi İçin İhtiyacı Olan 10 CRM

0 0
CRM çözümü uygulayan şirketlerin müşteri memnuniyeti değerleri açısından önemli bir iyileşme gerçekleştirdikleri gözlenmiştir.

2017 Yılının En iyi 19 İş Dünyası Mobil Uygulaması

0 0
Şirketiniz yalnızca kullandığınız yazılım kadar iyidir.

Online Mağaza Sistemi Nasıl Seçilir

0 0
Tüm e-ticaret projelerine uyacak “tek” bir mağaza sistemi yoktur. Bu alanda verilen kararlar genellikle satıcının belirli gereksinimlerine ve özellikle de online mağazanın hacim ve kapsamına bağlıdır.

İş Dünyası İçin En İyi Akıllı Telefonlar Neler?

0 0
İşletmeler, startuplar ve girişimciler için en iyi akıllı telefon kılavuzunu sunuyoruz.

Postmodern ERP Sistemine Nasıl Geçebilirim?

0 0
ERP sistemlerinde değişim için en iyi yaklaşım, evrensel kullanım için tasarlanmış modern ve yenilikçi iş uygulamalarını genişletirken mevcut var olan sistemlerin temel kayıt sistemlerine bırakılması olduğuna inanıyorum. Bu, mevcut ERP işlevselliğini ve yatırımını hızla uzatabilir ve bu eski sistemlerin uzun vadede çözülmesi için bir ihtiyaç varsa, daha sonra sahnelerin arkasında yapılabilir..

İnternet Sitenizi Analiz Edebileceğiniz 10 SEO Aracı

0 0
Bu araçlar, organik arama stratejiniz için çok önemlidir çünkü sitenizin Google'ın önemli gördüğü öğelere odaklanmanıza izin verir. Bu yazıda, bir pazarlamacı gibi bir SEO analizi yürütmenize yardımcı olacak 10 araçla birlikte yürüyeceğiz.

Gelen Kutunuzu Organize Etmek İçin 14 E-posta Yönetim Programı

0 0
Bu yazıda, gelen kutunuzu düzenleme konusunda en sevdiğimiz araçlardan 14'ünü inceleyeceğiz. Onları denemek ve daha üretken ve daha az stresli bir e-posta deneyimi için kendi yolunu açmaya yardımcı ol.

Doküman Yönetim Sistemleri Nasıl Seçilir?

0 0
Eğer 2017 yılında belge yönetimi piyasasındaysanız, cevap vermeniz gereken ilk soru işletmenizin içinde bir sistem mi yoksa bir bulut sistemi mi istediğiniz olacaktır.

2017 Yılı En iyi Ücretsiz Proje Yönetimi Yazılımları

0 0
Size 16 mükemmel proje yönetimi yazılım aracı sunuyoruz. Daha da iyi yanı bunların hepsi ücretsiz.

Programcılar İçin 10 Profesyonel İpucu

0 0
Programcı olarak iyi bir çıkış yakalamak iyi programlama becerilerinden daha fazlasına ihtiyaç duyar. Kendini geliştirmeye bağlılık ve temel alanlarda çok fazla çalışma gerektirir. İyi bir geliştirici teknoloji dünyasının rock starıdır.

İşletmenizde Yapay Zekayı Kullanmanın 5 Adımı

0 0
Wakefield Araştırma ve hesap tabanlı pazarlama sağlayıcısı Demandbase’in 500 kurumlar arası ticaret pazarlamacısı üzerinde yaptığı ankete göre yöneticilerin %80’i yapay zekanın 2020 yılında piyasada devrim yaratacağını öngördüklerini bulmuştur. İşin ilginç yanı ise mevcut durumda yapay zekan kullanan pazarlama şirketi oranı sadece %10.

ERP Programınızın Bulutta Olması İçin 9 Neden

1 0
Bulut, ERP'nin sunduğu ticari faydaları artırır ve başarıyla büyümek için işinizde eşlik edebilir.

Yazma Becerilerinizi Geliştirecek En İyi 34 Araç

0 0
İster yayınlanmış eseri olan bir yazar olun isterseniz blog yazmaya yeni başlayın, kelimeleri anlamlı bir şekilde bir araya getirmek ve okuyucunun bir şeyler hissetmesini sağlamak her zaman kolay değildir. Şanslıyız ki yazmanızı geliştirmenize yardımcı olacak birçok mükemmel araç var..

İyi Bir Muhasebe Programı Seçmek İçin 8 İpucu

0 0
Bir işiniz var ise gelir ve giderlerinizi takip etmek için bir muhasebe yazılımına ihtiyaç duyarsınız Bu yazılım ile alakalı atacağınız ilk adımdır aslında. Ancak, çoğu işletme sahipleri yalnızca vergi ödemek veya kredi ile alakalı bir işlem gerektiğinde bir muhasebe yazılım programı satın almayı düşünür.

ERP Nedir?

1 0
Kurumsal kaynak planlama , bir organizasyona /kuruma iş yönetimi ve geri plandaki bir çok özelliği (teknoloji , servis ve insan kaynakları gibi) otomatikleştirmek için entegre edilen aplikasyon sistemi kullanmasına izin veren bir iş yönetimi yazılımıdır.

Muhasebecilerin Sonu Mu Geldi ?

0 0
Süregeldiği üzere, muhasebeciler bir araya gelir ve şirket içinde kullanılmak üzere çok geniş kapsamlı bir veri hazırlar. Veri tamamıyla kavrandıktan sonra muhasebeci en ince ayrıntılara kadar hesaplamalarını yapar ve yöneticilere sunmak üzere yönetim raporlarını hazırlar ve yıl sonu hesaplamasını yapar. Bu yapılan iş, kurulun gelir-gider, bütçe ve kâr hesaplamalarını yapmalarında ve anlamalarında kolaylık sağlar.

Muhasebeci Mi, Muhasebe Programları Mı ?

0 0
Küçük bir işletme olarak, muhasebe sistemi yönetimi ile alakalı birçok seçeneğiniz var ve bunu yalnız yapmak da zorunda değilsiniz. Bu tartışmanın temel konusu ise bir muhasebeci kullanımı mı daha mantıklı, yoksa muhasebe programları mı, bunu artıları ve eksileriyle incelemektir. Bu seçimi yapmada size yardımcı olmak adına da, göz önünde bulundurmanız gereken bazı önemli noktalara sizler için değineceğiz.

Muhasebenin Geleceği

0 0
Muhasebe uzmanları, bir firmanın ekonomik durumu hakkında sahip olabilecekleri önemli farkındalıkları sayesinde, rakamların derleyicileri olarak analiz ve yorumlama için mutlak suretle aranan kişiler haline gelmektedir. Yani kısacası bir şirkette yalnızca belirli sayıdaki kişiler -sıradan muhasebe personellerine göre- bu bahsedilen işler için uygundur.

Blockchain ve Muhasebeciliğin Geleceği

0 0
Blockchain, bir muhasebe teknolojisidir ve bu teknoloji temel olarak varlıkların mülkiyet devri ve tutarlı finansal bilginin tertiplenmesi ile alakalıdır. Muhasebe mesleği ise temel olarak finansal bilginin alışverişi, hesaplamalar ve ortadaki verilerin analizi ile ilgilenmektedir. Aynı zamanda muhasebe genellikle mülkler üzerindeki hakların ve yükümlülüklerin belirlenmesi, hesaplanması ya da ekonomik kaynakların en iyi nasıl yönetileceğinin planlanması ile alakalıdır. Blockchain, kullanıcısı olan muhasebecilere mülkiyet ve borçlar konusunda ciddi bir rahatlık ve netlik sağlamakla birlikte verimliliği de önemli ölçüde artırabilir.

Ön Muhasebe Nedir? Özellikleri ve Ön Muhasebe Programları

0 0
Ön muhasebe alanında çalışan kişiler ön muhasebe/ön büro elemanları olarak adlandırılmaktadırlar. Ön muhasebe, içinde çok kritik işlemler barındırmaktadır ve bu ön muhasebe tutumu, defter, excel ve ön muhasebe programı kullanılarak çeşitli yöntemlerle yapılabilmektedir.

Muhasebe Nedir ? Muhasebe Türleri Hakkında Genel Bilgiler

0 0
Muhasebe, bir iş ile alakalı alım satım işlemlerinin kapsamlı ve sistematik olarak kaydedilmesidir. Muhasebe aynı zamanda bu alım satım işlemlerinin denetim kurumlarına, regulatörlere ve vergi tahsil kuruluşlarına özetlenmesi, analizinin yapılması ve raporlanması süreci anlamına da gelmektedir. Büyük bir firmanın operasyonlarını, belirli bir dönemde finansal durumunu ve nakit akışını özetleyen finansal tablolar, bu dönemde gerçekleştirmiş olabileceği yüz binlerce finansal işlemin kısa bir özetidir

Bulut Sunucu Nedir ?

0 0
Bulut sunucu, kullanıcılar tarafından bir ağ üzerinden erişimi sağlanan, barındırılan ve sanal olan bir bilişim sunucusu türüdür. Bulut sunucuların aynı işlevleri sağlaması, aynı işletim sistemlerini ve uygulamalarını desteklemesi ve yerel bir veri merkezinden çalışan geleneksel fiziksel sunuculara benzer özellikleri sunması amaçlanmıştır. Bulut sunucu dediğimiz bu sunucular genellikle sanal sunucu, sanal özel sunucu veya sanal platform olarak da adlandırılmaktadır.

Bulut Bilişimin Avantajları ve Dezavantajları

0 0
Şüphesiz ki işletmeler bulut bilişim sayesinde birçok rahatlığa erişmiştir. Buna rağmen, avantajların çok olmasına rağmen bazı problemler de ortaya çıkabilmektedir. Bulut bilişim ve özelliklerini kavramak için yeterli zamanı mutlaka ayırın, çünkü hangi bulut sunucu sağlayıcısını seçerseniz seçin, bu konuda en doğru seçimi yapmış olun.

Bulut Barındırma vs. Paylaşılan Web Barındırması: Aralarındaki Fark Nedir ?

0 0
Aradaki fark nedir ? Paylaşılan ve bulut barındırma arasındaki fark, nasıl organize edildikleriyle alakalıdır. Paylaşılan barındırma sunucuları içinde birden fazla web sitesi bulunan sunuculardır. Web barındırma firmaları bu sunucuları oluşturur, bakımını yapar ve onlara birçok web sitesi yerleştirir. Bu, web siteniz paylaşılan bir sunucuda barındırılıyorsa, diğer birçok web sitesiyle aynı kaynaklar için kullanılabilir olacak anlamına gelir. Bazı firmalar herbir sunucuya tonlarca web sitesi sıkıştırıyor, bu da sitenizin hızını ve performansını olumsuz etkiler. Ve bu da güvenlik konusunda bazı sıkıntılar doğurabilir.

İşiniz İçin En Uygun Uygulama Geliştiricisini Nasıl Seçersiniz ?

0 0
Özel bir uygulamaya sahip olmanın avantajlarının yanında birçok SMB, geliştirme ile alakalı birçok seçenekle karşılaştığında yetersiz kalıyor. Şablon tarzı DIY (kendin yap) uygulama yaratıcıları, geliştirme şirketleri, kodlama gerektiren hizmetler ve bireysel taraflar arasında seçim yapmak, uygulama geliştirme sistemlerine aşina değilseniz çok zorlayıcı bir iş haline geleceklerdir.

Neden Oteliniz Bir Otel Yönetim Programına İhtiyaç Duyar?

0 0
Otel endüstrisinde teknoloji çok hızlı bir şekilde ilerleme kaydetmektedir ve otel yönetim programları (HMS) otelcilerin işlerini ilerletip büyütmelerinde hala gerekli sayılmaktadır. Bir program ile, otel yöneticileri yönetim işlerini kolaylaştırabilir ve genel otel yönetim sistemlerini geliştirebilirler.

Şehir Oteli İşletmecilerinin Bir Otel Yönetim Sistemi Seçerken Bilmesi Gereken 10 Şey

0 0
Doğru otel yönetim sisteminin seçimi otelciler için zorlayıcı olabilecek bir seçimdir. Sayısız seçenekle dolu piyasayla birlikte, hangi türde bir otel yönetim programı istediğinize karar vermek biraz zor olabilir. Her otel kendi içinde farklı olanaklar barındırmaktadır ve çeşitli hedef gruplara hitap etmektedir. Günlük işlerini otomatikleştirmek için isim yapmış büyük markalar çoktan otel programlarını kullanmaya başlamış olsa da küçük ya da orta çaplı tesisler hala kararsızlık içinde.

Otelinizin Bir Otel Rezervasyon Sistemine İhtiyacı Olduğunu Gösterebilecek 6 Sebep

0 0
Artık hayatlarımız ekranlardan ibaret. Yaşantımızla ilgili H-her şey ekranların ve küçücük cihazların, kartların içine sığdırılmış halde. Artık dijital çağda yaşıyoruz ve her şey anında erişilebilir konuma geldi. Teknoloji alanındaki yenilikler hayatımızın her yerine tesir eder hale geldi, iş hayatımızın da her noktasına, detayına erişti. Artık her konudaki anlayış ve yöntemler değişikliğe gitmektedir.

Neden Oteller Bir Otel Rezervasyon Sistemine İhtiyaç Duyar?

1 0
Teknoloji artık otellerin büyümesi için kesin çözüm haline gelmiştir ve otel sahipleri bunun farkında. Otel yöneticilerinin otel rezervasyon sistemlerini kullanmaları için birçok mantıklı sebep vardır. Uzun zamandır büyük otel zincirleri bu sistemleri kullanmaktadır. Otel rezervasyon sistemleri sadece büyük oteller için değil, küçük oteller için de gerekli hale gelmiştir. Kendi otel web siteleri üzerinden doğrudan rezervasyon yapmak için çevrimiçi seyahat acentaları veya rezervasyon motoru gibi birçok dağıtım kanalını yönetmelerine yardımcı olabilir.

Yazılım Mühendisliği Nedir?

0 0
Yazılım mühendisleri de bilgisayar programcıları da iş bilgisayarları için gereken yazılım uygulamalarını geliştirirler.

E Ticaretin En Büyük Avantajları: Neden Çevrimiçi Satış Yapmalısınız?

0 0
E ticaretin popülaritesi her geçen gün artmakta ve bu yükseliş hiç de yavaşlayacak gibi durmuyor. Tuğla ve harç işleri hala satış konusunda çoğunluğu oluşturmakta ve e ticaret satışları hızla çoğalmaktadır.

Bir E Ticaret Platformu Seçerken Göz Önünde Bulundurulması Gereken 7 Şey

0 0
E ticaret, popülaritesini son 10 yıl içinde istikrarlı bir şekilde artırmıştır. Çevrimiçi satışlar neredeyse %15 oranında artış göstermiştir ve bu oranın zamanla artacağı da tahmin edilmektedir. Eğer yeni bir işe başlama fikriniz ya da hizmet/ürün satma fikriniz varsa, e ticaret paketleri arasından uygun olanı seçmek, çevrimiçi satışların patlama yaptığı bu dönemde size büyük faydalar sağlayacaktır.

Neden Hukuk Bürosu Yönetim Yazılımı Kullanmalısınız?

2 0
İyi hukuk bürosu yönetim yazılımı, hukuk firmalarının gerektiğinde kolay erişim sağlamak için belirli bir dava ile ilgili tüm bilgileri tek bir merkezi yerde saklamasını sağlar. Ofiste dosyaların kaybolması veya yanlış yerleştirilmesi durumlarından kaçındığından, bu oldukça kullanışlıdır. Ayrıca, bir davayı takip etme sürecini iyileştirmeye yardımcı olan belirli bir referans noktası sunar. Firma ve davaya özel kontrol listeleri, çatlaklardan hiçbir iş düşmemesini sağlar. Ve yasal bir tarih üfleme artık bir endişe değil!

Hukuk Yazılımı Nedir?

0 0
Hukuk yazılımı, hukuk bürolarının veya serbest avukatların icra takip, dava dosyaları gibi verileri sistem üzerinden takip etmek için geliştirilmiş yazılımlardır.

Doküman Yönetim Sistemi Kullanmak İçin 6 Sebep

0 0
Doküman yönetim sistemine sahip olmak, çalışanlar arasında, özellikle coğrafi konumlarda daha hızlı ve kolay işbirliğini teşvik eder.

Doküman Yönetim Sistemleri

0 0
Doküman yönetim sistemleri, adından da anlaşılacağı gibi, dokümanların yayınlanmasında, depolanmasında, indekslenmesinde ve alınmasında yardımcı olan sistemlerdir.

Doküman Yönetim Sisteminde Bulunması Gereken En Önemli 5 Özellik

1 0
Güncel süreçler, yazılımlar ve fiziki kağıtların dağlarını yeterince yaşadıysanız, bilgi bulmayı her zamankinden daha kolay ve daha güvenli hale getirecek modern bir doküman yönetim sistemine geçmenin zamanı geldi.

İş Zekası

0 0
İş zekası, verileri analizi ile iş süreçlerini kolaylaştırıcı, potansiyel artırıcı aksiyonların alınmasına olanak sağlayan teknolojilerdir.

İşletmenizde Chatbot Kullanmanın 6 Faydası

1 0
Chatbot kullanımının en büyük faydalarından biri zamandan tasarruf sağlamasıdır. Örneğin, web sitenizde kullanıldığında, çoğu soruya hızlı ve otomatik cevaplar sağlayabilirler

İş Zekası Nedir?

0 0
İş zekası, verileri analiz etme ve yöneticilere, pazarlamacılara ve diğer paydaşlara daha iyi, daha fazlasını yapmaları için yardımcı olacak eyleme geçirilebilir iç görü kazandırmada yer alan teknoloji yönünden zengin süreci ifade eder

İş Zekası Kavramı

0 0
İş Zekası şirket içindeki stratejik planlama sürecinde kilit rol oynamaktadır. Bu süreçte var olan araç ve sistemleri temsil eder.

En İyi Chatbot Uygulaması Nasıl Seçilir?

1 0
En iyi chatbot uygulamasına karar vermeye çalışırken kafanızı karıştıracak birçok kavram mevcut. Chatbot üreticileri, sosyal medya platformları, Doğal Dil İşleme (NLP)/Makine Öğrenimi yazılımları bunlara örnek olarak verilebilir.

Otel Programı ve Restoran Otomasyon Programı  Kullanımı

0 0
Otel ve restoranlarda bir yazılımla birlikte çalışmanın işlerinizi kolaylaştıracağı yadsınamayacak bir gerçektir.

Akıllı Telefonunuzu Güvende Tutmak İçin İpuçları

0 0
Akıllı telefonunuzda sanal özel ağ (VPN) kullanarak akıllı telefonunuzun internet trafiğini hem gizleyebilir hem de şifreleyebilirsiniz.

Hangi Eğitim Programları Öğretmenler Tarafından  Daha Çok Kullanılıyor?

0 0
Öğretmenler tarafından kullanılan programların sayısı ve kalitesi geçtiğimiz son birkaç yılda fazlasıyla arttı ve artmaya da devam ediyor.

Neden Doküman Yönetim Sistemi kullanmalısınız EBYS için 5 Neden

0 0
Dosyaların sadece fiziksel olarak güncellenmesi ve düzenlenmesi değil aynı zamanda fiziksel olarak da korunmaları gerekir. Odaların mühürlenmesi gerekiyor, dolapların kilitleri olması gerekiyor ve sadece bazı ekip üyelerinin anahtarları kullanmasına izin veriliyor.

Okullarda Kullanabileceğiniz 11 Çeşit Eğitim Programı

0 0
Eğitim programları, öğretmenlerin derste kullandıkları en önemli eğitim araçlarından biri haline gelmiştir.

Chatbot Nedir? Chatbot Kullanmak Neden Önemlidir?

0 0
Chatbot, kullanıcılarınız ile görüşme sağlayan yapay zekâ yazılımlarıdır.

CRM ve Satış Yönetimi

1 0
CRM programı, satışlarınızı artırmak için müşterilerin durumu, satış potansiyeli, müşteri memnuniyeti gibi verileri toplar.

En İyi CRM Pazarlama Örnekleri

1 0
CRM programı aracılığıyla hassas hususlarda ve satış işlerinde başarınız ve rahatlığınız artacaktır.

CRM Programları ile Geliri Artırmanın Yolları

0 0
Müşteri ilişkileri yönetimi ya da kısaca CRM programları, veritabanlarının müşteri verilerinin toplanması için kullanıldığı bir pazarlama programıdır.

Chatbot Nedir ve Neden Chatbot Kullanmalısınız?

0 0
Chatbot'a bir soru yönelttiğinde Chatbot bu soruyu kodlama biçimi sayesinde doğru ve pratik bir şekilde yanıtlayabilir

Big Data Nedir? Büyük Veri Türleri, Özellikleri ve Örnekleri

1 0
Büyük Veri, büyük boyutta olan ve zamanla katlanarak büyüyen bir veri topluluğunu tanımlamak için kullanılan bir terimdir.

Kullanıcılar İçin Doküman Yönetim Sistemi Rehberi

0 0
Döküman yönetim sistemleri, kuruluşunuzun tüm dijital ve kağıt dokümanları düzenlemek için temel olarak kullanabileceği elektronik dosya dolaplarıdır

SAP Nedir?

0 0
SAP nedir? SAP ERP nedir? SAP modülleri ve ürün listesi detaylı olarak bu makalede ele alınmıştır.

Yazılım Kalitesi Ve Statik Kod Analizi Nedir?

1 0
Sonarqube da Cast gibi bir statik kod analizi tool’u ve opensource bir tool. Core’u search engine, plug-in’leri teknolojileri kapsıyor

CRM, Pazarlama Stratejinizi Geliştirecek 5 Teknik

0 0
CRM programı kullanarak pazarlama yönetimini sağlamak için kullanılan 5 etkili teknik ele alınmıştır.

VPN Nedir?

0 0
VPN, Virtual Private Network internet aktivitelerinizi gizli ve güvenli tutmaya yarayan bir yazılım aracıdır.

VPN Nedir? En İyi VPN Nasıl Seçilir 2020?

0 0
VPN nedir? VPN Nasıl seçilir? En iyi VPN için hangi kriterlere bakılmalıdır? 2020 için ücretsiz VPN üzerine makaledir.

Big Data Nedir?

0 0
Big data yani büyük veri, yapılandırılmış ve yapılandırılmamış veri hacmindeki büyüme, yaratılma ve toplanma hızı ve kaç veri noktasının kapsandığı kapsamını ifade eder

Yönetim Bilişim Sistemleri Nedir? Türleri, Tanımı ve Giriş

1 0
MIS olarak kısaltılan Yönetim Bilişim Sistemleri, taktik yöneticilerine yarı yapılandırılmış kararlar vermelerinde rehberlik etmek için kullanılır.

En Popüler 7 Ücretsiz Masaüstü Programı 2020

0 0
2020 yılının en iyi ücretsiz uzak masaüstü programları hangileridir, nelerdir? sorusuna yanıt olarak bu makalede avantaj ve dezavantajlarıyla sizin için seçtiklerimizi bir listede topladık.

Chrome Remote Desktop Kullanmaya Başlamak için 4 Kolay Adım

0 0
Chrome Remote Desktop kişisel ya da iş bilgisayarınıza uzaktan bağlanmak için yardımcı olabildiği gibi, başkasının sistemine göz atmanızda (özellikle işçilerinizin veya annenizin) sorunlarını, orada olmasanız dahi çözmenize yardımcı olabilmektedir.

Corona Virüs ve Uzaktan Çalışmak

0 0
Ciddi bir durum olarak, bir çok işletme git gide Corona virüsü hakkında daha çok endişelenmeye başlarken, salgının yaygınlaşmasıyla nasıl başa çıkılacağını ve aynı zamanda personelinin çalışmalarını nasıl sürdüreceği konusunda sorular sormaya başladı.

2020 Yılının En İyi Ücretli ve Ücretsiz Video Konferans Sistemleri

0 0
Güncel salgın olan ve COVID-19 olarak da bilinen Corona Virüs yayılınımını azaltmak ve aynı zamanda üretkenlik üzerindeki etkinin sınırlanmasına yardımcı olmak adına, bir çok şirket hali hazırda uzaktan çalışma yapabilmeyi mümkün kılmak adına ayarlamalar yapmaktalar.

Web Geliştiriciler İçin 2020 SEO Kontrol Listesi

0 0
Yazılımcıların web sitesi geliştirirken dikkat etmesi gereken teknik SEO kurallarının kontrol listesini içerir.

2020'de Yapay Zeka Mühendisleri İçin En İyi Programlama Dilleri

0 0
Yapay zeka ile uğraşan mühendisler veya bilim adamları bir takım programlama dilleri içerisinden kendilerine ve projelerine uygun dilleri seçebilmelidir.

Blockchain Nedir? Blockchain Teknolojisi ve Yazılım Geliştirme

0 0
Blockchain teknolojisi, yazılım endüstrisinde karşılaşılan sorunlar baz alındığında artan sıçramalarla gelişmektedir. Verimli olacak deneme faaliyetleri, ekipler arası işbirliğini geliştirmeyi ve yazılım endüstrisinde akıllı sözleşmelerin kullanımını arttırmayı amaç olarak hedeflemektedir

Ücretsiz Video Konferans  Sistemi İnceleme ve Listesi

0 0
Ücretsiz video konferans sistemlerini korona virüs günlerinde kullanmak üzere sizin için listeledik.

TeamLink Indir ve Kullanmaya Başla

0 0
Ücretsiz video konferans sistemi olan Teamlink indirmek ve kullanım için kullanıcı rehberi

Web ve Video Konferansları Arasındaki Fark

0 0
Video konferans ve web konferans arasındaki farklılıklar üç başlıkta ele alınmıştır.

Bilgisayar Programlama Dilleri Nelerdir?

1 0
Popüler bilgisayar programlama dilleri olan , Java, HTML, Javascript, Phyton, C#, C . C++ gibi diller üzerine inceleme yazısı

En Popüler Programlama Dilleri Listesi

1 0
En yaygın kullanılan 20 programlama dili ve kullanım alanları listesi

Sanal POS nedir?

0 0
Sanal POS cihazlara dijital tüketici davranışlarını adapte ederek çevrimiçi ödeme alışkanlıkları kazandı.

2021 Yılı Yazılım ve Teknoloji Trendleri

0 0
2021 yılı teknoloji ve yapay zeka trendleri bu makalede 9 ana başlıkta ele alındı.

IT Güvenliği Nedir?

0 0
Hacker’lar geliştikçe, dijital verilerinizi ve ağlarınızı, cihazlarınızı koruma gereksinimleriniz de artmaktadır.

Yorumlar

Şirketler Neden ERP Sistemleri Kullanmalıdır?

Sales Manager
27.12.2016

Hata payini minimuma indirme

ERP sistemlerini kullanmanin bir diger faydasida manuel bilgi girislerinden kaynaklanabilecek hatalarin ERP sistemleriyle minimuma indirilmesi. Hatalari sistem cok daha kolay gorebiliyor ve uyarilarla ilerde cok daha fazlaya maliyeti olacak hatalarin yapilmasi onlenir; ornegin fabrikanin siparis girisinde yapilabileck hata manual olarak farkedilmesede ERP sistemleriyle kolayca gorulebilir.